Sztárok

Kállay-Saunders András egy szépségkirálynővel romantikázott

A svédországi Malmőben, Cserháti Tamara szépségkirálynővel töltött néhány napot Kállay-Saunders András.

 

A(z) “Van oka féltékenykedni Tolvai Reninek?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

András hamar egy hullámhosszra került Cserháti Tamara szépségkirálynővel, akivel egy bulin találkozott. Az énekest elragadta a lány kisugárzása, így azonnal fel is kérte, hogy szerepeljen legújabb klipjében, amit Malmőben forgattak – írja a Blikk. A klip forgatásán nem is volt hiány gyengéd simogatásokból és édes pillantásokból. „Csodálatos lány, nagyon jó humorérzékkel. Napokat töltöttünk külföldön, jóban lettünk. Természetes, hogy Reni eleinte féltékeny volt, senkinek sem esik jól, ha azt látja, hogy a párját simogatja, ölelgeti valaki. A mi szakmánk kicsit olyan, mint a színészkedés: benne van az ilyesmi a pakliban” – mesélte az egykori megasztáros, aki azt is elárulta, hogy Renivel most tanulnak különbséget tenni a munka és a magánélet között.

Kállay-Saunders András egy szépségkirálynővel romantikázott

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top