Sztárok

Közeli ismerőse rabolta ki Dombóvári Vandát

Nehezen bízik meg az emberekben az RTL Klub egykori műsorvezetője azok után, hogy a család egyik közeli barátja pakolta ki a lakásukat.

Közeli ismerőse rabolta ki Dombóvári Vandát!A szabadságon lévő Sebestyén Balázs helyettesítésére hívták meg ma reggel a szülés után kilóival harcoló Dombóvári Vandát a Class FM Morning Show című műsorába, és ő egy elképesztő történettel sokkolta a két állandó műsorvezetőt. A lakáscserés nyaralásokról beszélgettek, amikor Vanda elárulta, ő bizony nagyon bizalmatlan lett az emberekkel, miután egy a családjához közel álló hölgy ismerős kirabolta őt és húgát is. „Ő vigyázott a gyerekeinkre, húgéikhoz is és hozzánk is bejárása volt. Nálunk volt, amikor lebukott, ugyanis váratlanul beállított hozzánk a húgi, és ő az én ruháimat viselte. A csomagtartója is tele volt a holmijainkkal” – mesélte a döbbenetes történetet a gyesen lévő kismama, aki nemrégiben hozta világra első gyermekét. A műsorvezető azt is elárulta, ugyan feltűnt neki, hogy tűnnek el a ruháik, mégsem gyanakodtak a nőre.

A(z) “Hasonló esetben feljelentenél egy közeli barátot?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, elintézném házon belül!

„A húgomnak is és nekem is van kulcsunk a másikhoz, mindig arra gondoltam, biztos ő vett kölcsön néhány darabot” – tette hozzá Vanda, akiben fel sem merült, hogy valaki, aki évek óta szorosan kapcsolódik hozzá és testvéréhez, ilyet tegyen. Rákóczi Feri azon kérdésére, hogy tettek-e feljelentést, a gyesen lévő tévés annyit válaszolt, hogy nem, mivel inkább úri módon próbálták megoldani a problémát. „Úriság és lúzerség között azért van különbség” – jegyezte meg nevetve és kissé gúnyosan a rádiós.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top