Sztárok

Megnősült a Barátok közt fiatal sztárja – fotók

Lee Henrik sorsa igazi happy enddel végződő történet. A hányatott gyermekkor után végre rátalált a boldogság egykori tanára oldalán.

Az idei év igazán örömteli a Barátok közt stábja számára. Kiderült, hogy Peller Anna kisbabát vár, és az Enikőt alakító Pataki Szilviának is megkérte párja a kezét. Júliusban pedig a sorozat Chengjét alakító Lee Henrik adta nősülésre a fejét. „Batyus lagzink volt, ez azt jelentette, hogy mindenki azt hozott nászajándéknak, amit csak akart” – árulta el Henrik, aki a hűvösvölgyi erdő közepén vette feleségül egykori tanárnőjét, Kirát. A vietnami–magyar származású fiú sokáig utcazenélésből élt, megjárta Bécs és Amszterdam utcáit is, végül a szerelem mentette meg a sanyarú sorsú fiú életét. „Zavaros volt az életem, sokat ittam, az utcán éltem összevissza. Nem volt túl fényes és stabil az egzisztenciális helyzetem, ezért nekem elérhetetlen volt Kira” – mesélte a Reflektor riporterének Henrik, akinek egy évébe telt, hogy elnyerje a nála idősebb táncos-koreográfus kedvese szerelmét, aki korábban angolra és magyarra tanította a Barátok közt sztárját. „Féltem attól, hogy nem tudunk összecsiszolódni, a nagy korkülönbség miatt főleg, és attól, hogy az a jó dolog, hogy szeretjük egymást, rosszba fordulhat” – mesélte az ifjú feleség az RTL Klub műsorában. Végül egy tibeti út változtatott meg mindent. Kira ugyanis egy szervezet önkéntes segítőjeként utazott a keleti országba, és miután visszatért, azonnal összeköltözött kedvesével, az esküvő után pedig már a családalapítást tervezik.

Megnősült a Barátok közt fiatal sztárja - fotók

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top