Sztárok

Hien tanulás helyett inkább énekel

Több egyetemre is felvételt nyert, többek között két angliai intézménybe is, de ő inkább a zenét választotta.

 

A(z) “Jól döntött Hien?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem igazán!

Hien számára most sokkal fontosabb a karrierje, mint a tanulás. Tavaly felvételt nyert a Budapesti Műszaki Egyetemre, idén pedig két angliai intézménybe is felvették, de az énekesnő egyelőre nem ül iskolapadba – írja a Bors. „Halasztok, mert még itthon akarok zenélni. Ez a döntés azonban nem örökre szól, nagyon szeretnék majd továbbtanulni és lediplomázni. Angliában popzenei szakra vettek fel, amit lehet kombinálni valamilyen hangszerrel vagy énekkel… Az még számomra is megválaszolatlan kérdés, hogy mikor kezdtem el az egyetemet, de a sors úgyis eldönti” – mesélte Hien, aki nem kérte ki senki véleményét a döntésben. Annyit elárult, hogy azért felvételizett külföldi egyetemre, mert szerinte az angolszász rendszerben vannak olyan művészeti intézmények, amelyek engedik, hogy a diákok megmutassák kreativitásukat. Az énekesnő úgy gondolja, karrierje itthon beindult, ezért most erre koncentrál, az egyetem és a tanulás megvárja. 

 

Hien tanulás helyett inkább énekel
 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top