Sztárok

Liptai Claudia beszólt Bálint Antóniának

A ma este induló Mr. és Mrs. felvételén Claudia végig Bálint Antóniára és párjára tett csípős megjegyzéseket – írja a Blikk.

Liptai Claudia például meglepődve jelentette ki, hogy a pár tényleg együtt van. Az Aktívban  pedig úgy nyilatkozott, hogy olyan érzése van Toncsi kapcsolatáról, mintha éppen most válnának – írja a Blikk. „Ha nem lennénk együtt, nem mentünk volna el egy ilyen show-ba játszani” – reagált Bálint Antónia a zrikálásra. A műsor sajtótájékoztatóján pedig Clau ezt mondta Toncsiról: „Bálint Antónia az élő példa arra, hogy negyvenen túl is van élet.” Az egykori szépségkirálynő erre csak annyit válaszolt: „Végül is ő is elmúlt már negyven, ezt ő is tudhatja, és mondhatja is.”
A lap szerint Liptai meglepődött azon, hogy csípős megjegyzései nem estek túl jól a műsor szereplőjének. „Meglep, hogy Toncsi zrikálásnak érezte a kérdéseket. Ez egy olyan műsor, amiben a versenyzők maguk vállalják, hogy szinte határtalan betekintést engednek a magánéletükbe” – mondta Liptai Claudia.

Claudiáról és Tilláról készült galériánkat is megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top