Sztárok

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkül

Pár hete, hogy Andy Vajna és a nála harmincnyolc évvel fiatalabb kedvese, Palácsik Tímea örök hűséget fogadtak egymásnak a tengerentúlon. Ezt követően Liptai Claudia mesélt arról, hogy egy nála tizennégy évvel fiatalabb férfit szeret. Nem ők az egyetlenek a hazai celebvilágban, akik úgy vélik, hogy a szerelemben bizony nem akadály a nagyobb korkülönbség.

Hajdú-Sarka Kata és Hajdú Péter – 11 év korkülönbség

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkülAz egykori modell mindössze tizenkilenc éves volt, amikor megismerte Hajdút. „Valahogy mindig idősebb kedveseim voltak, éppen ezért a szüleim sohasem nézték rossz szemmel a kapcsolatunkat” – kezdi Hajdú felesége, majd hozzáteszi, hogy aki nemcsak a médiából ismeri őket, az pontosan tudja, hogy nem érződik a köztük lévő tizenegy év. „Azért jó, hogy én vagyok a fiatalabb, mert sokkal több türelmem van a gyerekekhez, és azért jó, hogy Peti az idősebb, mert mind szakmailag, mind emberileg rengeteget tanultam tőle az évek alatt; például azt, hogy hogyan kezeljek bizonyos helyzeteket és embereket” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Kata, aki úgy véli, hogy a fordított eset – tehát, ha a nő az idősebb – nem egészséges.

Munkácsy Kata és Serbán Attila – 16 év korkülönbség

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkülSarka Katához hasonlóan a Barátok közt fiatal színésznőjének is szerencséje van, hiszen a szülei egyetlen percig sem tiltották a harminchét éves színész kedvesétől, sőt: a kapcsolatuk elején az édesanyja segített neki azzal kapcsolatosan, hogy mit válaszoljon Attila szöveges üzeneteire. „Attilával tökéletesen kiegészítjük egymást, hiszen vannak dolgok, amelyekben ő, és vannak, amelyekben én gondolkodom érettebben. Ő persze a korából kifolyólag nyilván tapasztaltabb, és sok olyan dolgot megélt már, amit én eddig még nem, de ez csak előny a kapcsolatunkban, mert bizonyos szituációkban tud segíteni, vagy éppen néhány jó tanácsot adni. Mindenről el tudunk beszélgetni, olykor én »megyek fel«, olykor pedig ő »jön le« az én szintemre – éppen ezért ugyanolyan jól érezzük magunkat együtt, mintha csak egy-két év lenne közöttünk” – mesélte Kata, aki szerint az a fontos, hogy a két adott fél mennyire tud együtt működni.

Nguyen Thanh Hien és Achilles Filippi Sparta „Karmatronic” – 16 év korkülönbség

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkülA Megasztár felfedezettje állítása szerint világéletében érettebb volt a koránál, éppen ezért mindig nehezen tudta magát megértetni a vele hasonló korú fiúkkal. „Volt már olyan párkapcsolatom, amely a végére nem működött jól, azért, mert én voltam az érettebb és a felelősségteljesebb. Pippóval szerencsére ez abszolút nem gond, annál is inkább, mert szinte mindenről ugyanúgy gondolkodunk. A buddhizmusról például nagyon sokat szoktunk beszélgetni. Emellett tök jó dolognak tartom azt, hogy a kedvesem egy intelligens, okos, sok mindent megélő ember, hiszen így sok új dolgot tud mesélni nekem. Persze ez fordítva is működik, hiszen vannak olyan témák, amelyben én tudok újat mondani neki” – magyarázta az Édes kis suttogás című dal előadója.

Bálint Antónia és Tereh István – 12 év korkülönbség

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkülAntónia az eddigi élete során általában a saját korosztályából választott magának partnert – néhány kivételtől, így az Első Emelet egyik alapítójától is eltekintve. „Azt már az elején szeretném leszögezni, hogy nincs apakomplexusom, tehát sohasem kerestem tudatosan az idősebb férfiak társaságát. Tizennyolc éves koromban jártam egy huszonhét éves fiúval, illetve most Öcsivel, rajtuk kívül pedig még egy olyan kapcsolatom volt, ahol nagyobb volt közöttünk a korkülönbség, de arra nem szívesen emlékszem vissza. Azt gondolom, hogy amennyire jól, ugyanannyira rosszul is tud működni egy ilyen kapcsolat: ha az utóbbit nézzük, akkor például a generációs különbségek miatt adódhatnak konfliktusok. Azt viszont sohase felejtsük el, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom és a szeretet, nem pedig az, hogy hány évesek vagyunk – én legalábbis eszerint élek” – mesélte Toncsi.

Szandi és Bogdán Csaba – 16 év korkülönbség

Magyar sztárszerelmek korhatár nélkül„Azt gondolom, hogy egy kapcsolat nem korkülönbség-, hanem emberfüggő – és ezzel szerintem minden elmondtam. A lényeg az, hogy két ember mennyire szereti egymást, és hogy adott esetben mennyire önzőek, nem pedig az, hogy öt, tíz vagy esetleg húsz év van közöttük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top