Sztárok

Kirabolták Fásy Ádámot

Fényes nappal törték fel a zenész kocsiját.

 

A(z) “Raboltak már ki téged is?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Sajnos igen!

Fásy Ádám telefonját és táskáját lopták el kocsijából fényes nappal a tolvajok úgy, hogy luxusautójának nem törték be az üvegét és még a zárat sem feszegették – írja a Blikk. „Határozottan emlékszem rá, hogy kétszer nyomtam meg az infrás távirányító gombját, amikor bezártam az autót. Én úgy tudom, a tolvajoknak van valami kütyüjük, amely a járgány távirányítóján keresztül beméri, hogy hol van a kocsi épp abban a pillanatban, amikor bezárod. De csak akkor, ha kétszer nyomod meg a gombot” – mondta Fásy Ádám, aki próbál magyarázatot találni a történtekre, hiszen csak negyedórára hagyta őrizetlenül kocsiját. „Csak jöttem-mentem, ezért nem vittem magammal a telefonomat, a táskámat meg letettem az ülés mögé… Amikor leértem, már gyanús volt, hogy a kesztyűtartó tárva-nyitva. A táskában az irodai kulcsok voltak, a telefonomban meg rengeteg telefonszám és adat, amelyekre nagyon nagy szükségem lenne. Az irodában a zárakat már kicseréltük, a mobilom is pótolható… Még szerencse, hogy a pénzt és a kocsi papírjait mindig magamnál tartom” – mesélte a mulatós zene sztárja.

 

 Kirabolták Fásy Ádámot
 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top