nlc.hu
Sztárok
Görög Zita hadat üzent!

Görög Zita hadat üzent!

A gyönyörű modell különleges módszert választott ellenségei eltüntetéséhez

Görög Zita hadat üzent!Az ország egyik leghíresebb modellje már a 33. születésnapján is túl van. Görög Zitán azonban mintha nem fogna az idő, legalábbis ezt láthatja a néző, ha a modell a kifutóra vagy a kamerák elé lép. Zita elárulta, felvette a harcot az öregedés ellen, hiszen bár korábban szexinek érezte a szarkalábakat, a mélyebb ráncok kialakulását már nem szeretné tétlenül kivárni.

„Odafigyelek magamra és bár nem viszem túlzásba, de szeretnék igényes és ápolt maradni. Elmúltam harminc éves, az arcbőröm évek óta folyamatos igénybevételnek van kitéve, a rendszeres sminkelés nem múlt el nyomtalanul. A plasztikai sebészet nálam szóba sem jöhet: a természetes megoldások híve vagyok, így más módszer után kutattam.” – mondta. Zita jó ideje kereste azt a kozmetikumot, amivel hatékonyan szembeszállhat az idővel és a múlását jelző ráncokkal, és úgy tűnik, végre meg is találta az igazit.

„Régóta kerestem egy olyan krémet, ami hosszútávon segít visszaszerezni és megőrizni bőröm fiatalságát, a Stem Cell pedig pont ilyen. A krém a hámréteg ellustult sejtjeit revitalizálja, így a bőr feszes és ráncmentes lesz újra! Minden nap használom, este kenem fel a krémet, néhány percig hagyom hatni, és így már két-három hét múlva látható volt a változás.” – lelkendezett Zita.

Görög Zita hadat üzent!

Az egyedülálló Stem Cell őssejt terápiás arckrém használatával 6 hét után komoly eredmények érhetők el, akár 98%-kal is csökkentheti a ráncok mennyiségét. A hármas védelem, azaz a Phyko-Al-PF, a Mitostime alga és a Seractin együttes hatásának köszönhetően bőre őssejtjeinek természetes működése aktivizálódik, újraindul a sejtképződés és a kollagéntermelés.

A Stem Cell hosszútávú, hatékony megoldást nyújthat a mély barázdák ellen, így használója akár két hónapon belül éveket fiatalodhat. Azok számára, akik a hosszú távú megoldás mellett azonnali eredményeket szeretnének látni, a forradalmi Maxi Lift 2 perces ránctalanító szérum nyújthat segítséget. Használatával ugyanis a villámgyors eredmény mellett, akár 8 órán keresztül tartó hatás érhető el, ami tökéletes alkami szérummá teszi ezt a különleges kozmetikumot.

Görög Zita hadat üzent!

 

Görög Zita hadat üzent!„A Maxi Lift ránctalanító szérummal két perc alatt, a tükör előtt állva és szemmel láthatóan fiatalodom! A legtöbben a ráncaikban látják a problémák forrását, mintha minden egyes barázda egy strigulát jelentene a rossz dolgok listáján. A nehezebb napjaimon óriási segítségemre van a Maxi Lift ránctalanító szérum is, amellyel még több nő és férfi láthatja magát sok évvel fiatalabbnak a tükörben!”- tette hozzá Zita. A Maxi Lift kollagént tartalmaz, ami pillanatok alatt felszívódik, így akár két perc alatt eltüntetheti a ráncok többségét.

„Mindkét terméket imádom! A Maxi Liftet mindig a táskámban tartom, hiszen bármikor szükségem lehet rá, a Stem Cell pedig a fürdőszobában várja, hogy hosszútávon megfiatalítson.” – tette hozzá Görög Zita.

További részletek a www.stemcellterapia.hu és a www.maxilift.hu weboldalakon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top