Sztárok

Félmeztelen rajongó rántotta le a színpadról Beyoncét – videó

Néhány sztárral egész életében nem történik annyi furcsaság, mint Beyoncéval az idei évben. Nemrégiben egy ventilátor "támadta meg", most pedig egy rajongó.

Már megint koncert közben érte az atrocitás a Desiny’s Child egykori énekesnőjét, amikor túl jóhiszeműen közelített rajongói felé. Az énekesnő, akinek valamilyen csoda folytán ismét derékig ér a hajkoronája, a színpad széléről üdvözölte rajongóit, amikor is hirtelen egy félmeztelen férfitest emelkedett ki a tömegből, és rántotta le Beyoncét a színpadról. A testőrök gyors reagálásának köszönhetően azonban nem történt komoly baj, és azonnal visszahúzták őt a színpadra, és akárcsak korábban, amikor a ventilátor kapta be a haját, most is profi módjára folytatta az éneklést.


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top