Sztárok

Beinjekciózták Gombos Edinát

Gombos Edina a férjét kísérte plasztikai sebészhez, végül neki nyomtak injekciós tűt a szemöldöke fölé.

Gombos Edina a férjét kísérte el plasztikai sebészhez, aki tokájától szeretne megszabadulni. A műsorvezetőnő azonban egy hirtelen elhatározással a sebész székében találta magát, és máris hialuronsavat injekcióztak a szemöldöke fölé, hogy eltűnjenek a mimikai ráncai – írja a Blikk. „Korábban soha nem vállalkoztam szépészeti beavatkozásra, de mivel ez a ránc már zavart, úgy gondoltam, megoldást találhatnánk rá. Kértem a sebészt, hogy valamilyen természetes anyaggal töltse fel a kényes területet. Nem botoxkezelésen voltam, hanem hialuronsavat fecskendeztek a bőröm alá, ez alapvetően egy ráncmegelőző kozmetikai kezelés. Nem fájt, olyan volt, mint egy szúnyogcsípés, és nagyon látványos a végeredmény” – mesélte a műsorvezetőnő, akinek nincs ellenére a komolyabb plasztikai beavatkozás sem, de egyelőre ezeket kihagyja. „Alberto sokkal bátrabb, mint én, ezért szemrebbenés nélkül mondott igent a műtétre. Bár én azt javasoltam neki, kezdjen el sportolni, és a pluszkilókkal együtt biztosan eltűnik majd a tokája is” – mesélte Gombos Edina.

Gombos Edináról és családjáról készült képgalériát, itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top