Sztárok

Hajdú Péter csúnyán beégette Kasza Tibit

Barátja miatt került kínos helyzetbe Kasza Tibi.

Hajdú Péter csúnyán beégette Kasza TibitNem mindennapi történetre derül fény a SuperTV2-n látható Kasza! hétfő esti adásában. Köztudott, hogy Hajdú Péter és Kasza Tibi régóta barátok, ám az újdonsült műsorvezető saját bőrén tapasztalta, hogy nem bízhat meg száz százalékig a Frizbi műsorvezetőjében. „Sok mindent köszönhetek a Petinek. Például azt, hogy újra biztonsági kód van a telefonomon… Egyszer együtt voltunk egy vacsorán, letettem a telefonomat az asztalra és elmentem bóklászni. Mikor visszatértem, arra lettem figyelmes, hogy  sorra jönnek a válasz sms-ek. A bátyámé volt a legérthetetlenebb, ő csak annyit kérdezett: Ezt hogy érted?” – eleveníti fel a történetet műsorában Kasza, aki ezután alaposabban megnézte a telefonját, és rájött, hogy Hajdú Péter elcsente azt. „Peti üzeneteket küldött a telefonomban található összes számra, a tartalma csak annyi volt: kakilok. Ezt elküldte az egész családomnak, egy filmes cég igazgatójának és a lemezcégem igazgatójának” – mesélte a műsor felvételén már nevetve a kínos történetet Kasza. Hajdú egyébként nem először okoz kínos perceket barátainak, korábban Szabó Zsófi orrolt meg rá egy a közösségi oldalára feltöltött fotó miatt. További részletek a SuperTV2-n 20:00-kor kezdődő Kasza! című műsorban!

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top