Sztárok

Tóth Marcell: 17 évesen leénekelte a mezőnyt az X-Faktorban

Egy kockás inges, 17 éves gitáros fiú, Tóth Marci varázsolta el a mentorokat szombaton az X-Faktor válogatóján. Vajon mi lesz a kisvárdai tanuló sorsa?

Tóth Gabiról azt gondoltam, hogy kemény és kritikus nő

Tóth Marcell: 17 évesen leénekelte a mezőnyt az X-FaktorbanA legnagyobb tehetségek is izgulnak, sőt olykor lefagynak, ha a mentorok előtt kell énekelniük. Nem volt ez másképp a mindössze 17 éves Tóth Marcival sem, aki a brit X-Faktor győztesének dalát, az Impossible-t adta elő. Marcell a Nők Lapja Cafénak elmondta, neki is megvolt a maga „mumusa” a mentorok közül, akitől a legjobban tartott. „Azt hiszem, bennem egyfajta egészséges izgalom volt, leginkább Tóth Gabi és Geszti Péter miatt. Gabiról úgy gondoltam, biztos kemény lesz és kritikus. Geszti Pétertől pedig azért tartottam egy kicsit, mert mégis csak rutinos mentor, ráadásul az előző mentoráltjai közül Oláh Gergővel nyert is” – ecseteli az ifjú énekes, akinek nem volt mitől tartania, hiszen Tóth Gabi szerint igazi rádióbarát hangja van.

17 évesen korai? Dehogy!

Örök kérdés, hogy elég érett-e egy 17 éves fiatalember egy ilyen versenyhez és ahhoz, ami azután rá vár. „Én nem félek attól, hogy bedarál a verseny. Egyszerűen csak szeretném megtapasztalni, milyen az X-Faktor, milyen itt teljesíteni hétről hétre. Ezért jöttem, és ha ez sikerül, még boldogabb leszek” – mondja, persze első cél, hogy bejusson a döntőbe. Kérdés azonban, hogy mi lesz az iskolával? Marcellnek ugyanis még két éve van hátra a középiskolában. „Meglátjuk, hogy alakul, nem akarom elhanyagolni a tanulást, bármit is hoz az élet. Szerencsés vagyok, mert az éneklésben a családom és a barátaim is támogatnak, sőt az iskolában is biztattak. Ellenzők nem voltak” – folytatja.

Gondoltad volna?
Marcell másodunokatestvére ByeAlexnek. Ezt a szombati műsor után maga az Eurovíziót megjárt énekes is bejelentette a Facebook-oldalán. Kiderült az is, hogy nemrég ismerték csak meg egymást, és azóta is csupán néhányszor beszéltek.

Az egész élete megváltozhat

Gyakorlatilag eddig minden győztes és második helyezett élete fenekestül felfordult az X-Faktor óta. Ez várhat a 17 éves tehetségre is, ha a Tábor és a Mentorház után egészen a döntőig menetel. „Ha bejutnék a döntőbe, tulajdonképpen mindenben megváltozna az életem és a családomé is. Meglátjuk, hogy alakul, én igyekszem a legjobb formámat nyújtani” – mondta sejtelmesen a szombati válogató egyik legemlékezetesebb karaktere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top