Sztárok

Csaló verte át Kállay-Saunders Andrást

Egy idős bácsi verte át az énekest, aki még időben kapcsolt, így vissza tudta szerezni a pénzét.

Csaló verte át Kállay-Saunders AndrástKárász Róbert után egy újabb híresség esett majdnem tolvaj áldozatává. Saját otthonában próbálta átverni egy idős férfi az egykori megasztárost, aki leleményességének és gyors lábának köszönhetően visszaszerezte a kicsalt pénzét. „Tíz perccel ezelőtt jött egy bácsi az ajtómhoz, azt mondta, jövő héten mennek mindegyik lakáshoz az épületben, mert hangyaprobléma van. Mondtam neki, itt nincs semmilyen hangya. Azt mondta, ez egy kötelező dolog minden lakónak, és négyezer forintot kell most adnom neki, mert annyiba fog kerülni” – írta közösségi oldalán Tolvai Reny párja, aki jóhiszeműen ötezer forintot adott a mondvacsinált gondnoknak, ám végül gyanús lett neki az idős úr. „Azt mondta, elmegy az irodához beváltani a pénzt. Elindult, én ott álltam az ajtómban azon gondolkozva, hogy valamiért nem hiszem el. Gyorsan felkaptam egy cipőt, lefutottam és láttam, hogy kifut az épületből, sajnos nem tudta, hogy az iskolában csomó arany medált nyertem futásban. Végül visszaadta szegény a pénzt. Így jó kezdeni a napomat” – tette hozzá a villámlábú Kállay-Saunders.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top