Sztárok

Mi lett a Doktor House szereplőivel?

Van, aki új tévésorozatra váltott, van, aki visszavonult a kamerák elől, de még főállású szerelmest is találtunk a Dr. House egykori színészei között.

Színház kontra új sorozatok

Belassult életet él a Dr. House Wilson dokija, Robert Sean Leonard, aki hátat fordítva a kameráknak inkább a színházban, sokkal kisebb közönségnek játszik, és ezzel láthatóan tökéletesen elégedett. Velük ellentétes oldalon áll az Allison Cameront alakító Jennifer Morrison, aki a Dr. House kulisszáiból rögtön átsétált az Egyszer volt, hol nem volt szereplőgárdájába, és azóta abban a sorozatban szerez örömet a rajongóinak. A dr. Robert Chase-t alakító Jesse Spencer ugyanezt tette, csak ő a Lángoló Chicago című szériába állt be vadító tűzoltónak.

Megnézem
Összes kép (1)

Olivia Wilde munkamániás és fülig szerelmes

Alig több mint egy év telt el a Dr. House befejezése óta, és a sorozat Tizenhármasaként emlegetett Olivia Wilde (aki kicsivel a befejezés előtt hagyta ott a szériát) egyáltalán nem unatkozott. Nyolc (!!!) filmet forgatott le ez idő alatt, melyből párat már be is mutattak. Mi, magyarok legközelebb a Hajsza a győzelemért című Forma–1-es filmben láthatjuk James Hunt/Chris Hemsworth feleségeként, de gyakorlatilag lehetetlen lesz mostanság nem belebotlani a nevébe. Wilde a munka mellett jelenleg főállású szerelmes, ugyanis mióta összejött a komikus Jason Sudeikisszel (Családi üzelmek), egyfolytában együtt lógnak, sőt még az interjúikban is egymást emlegetik. Sudeikis például azt állította, hogy azért fogyott le mostanában, mert olyan sokat szexel a szerelmével, míg Wilde elárulta, hogy annyira lehengerlő pasinak tartotta a megismerkedésükkor a férfit, hogy attól félt, nem elég jó nő hozzá. Javában készülnek az esküvőre, szóval néhány címlap ez ügyben szinte garantált.

Hugh Laurie a bluesnak él

Ahogy tehette, az általa megutált Los Angelesből azonnal visszaköltözött Nagy-Britanniába Hugh Laurie, ahol élvezi, hogy sokkal kevesebben fotózzák, és végre saját maga mehet a boltba vásárolni. A munkát nem vitte túlzásba mostanság, hiszen a Mission: Impossible – Fantom protokoll rendezőjének sci-fijén, a Tomorrowlanden (amiben George Clooney is szerepel) kívül csupán két animációs filmben vállalt szinkronszerepet. Barátjával, Stephen Fry-jal gondolkodnak a régi show-műsoruk újraélesztésén, de amíg ez megtörténik, Laurie nagy elánnal vetette bele magát a blueslemez készítésbe, és a nyár elején kijött a Didn’t It Rain című albuma. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top