Sztárok

Nyilvánosan ordítozott gyermeke anyjával az X-Factor mentora – galéria

A külvilág felé mosolyognak, miközben tapintható a feszültség a jövendőbeli szülők között.
A(z) “Szerinted együtt marad Simon Cowell és barátnője?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem

Néhány hónappal ezelőtt óriási botrányt kavart Simon Cowell és Lauren Silverman viszonya. A fiatal asszony ugyanis még Cowell régi barátjának volt a felesége, amikor kiderült, hogy több éve szeretők, sőt az is, hogy a csalfa feleség gyermeket vár az X-Factor atyjától. Azóta csillapodott a körülöttük lévő felhajtás, sőt az elmúlt hetekben igazi idilli család látszatát keltve nyilatkoztak hamarosan érkező gyermekükről. A külvilág előtt mindig boldog párként mutatkoznak, a most megjelent lesifotók azonban ennek éppen az ellenkezőjéről tanúskodnak. Egy paparazzo ugyanis megörökítette, amint a kispapa és a kismama üvöltve ordítoznak egymással autójukban. Az 53 éves médiamogulon látszik, hogy nagyon felhúzta magát, arca eltorzult, erőteljesen gesztikulált, nyakán pedig csak úgy duzzadtak az erek. Ezután viszont, mintha mi sem történt volna, mosolyogva vonultak végig a fotósok kereszttűzében. Bár Cowell így sem tudta teljesen palástolni érzelmeit, látszott rajta, hogy valami nincs rendben, még az ujjával mutatott békejel ellenére is. Talán mégsem minden fenékig tejfel az örök agglegényként emlegetett producer és pénzéhes nőnek titulált hűtlen exfeleség között?

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top