Sztárok

Így indul Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsora

Október 13-án, vasárnap este 21 órakor az RTL Klubon elindul Magyarország legújabb szórakoztató esti showműsora, a Vundersőn és Zuperszexi!

Sebestyén Balázs szexinek tartja magátSebestyén Balázs és Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Kalandra fal! után most egy bátor, provokatív esti showműsorral jelentkezik. Az RTL Klub képernyőjén október közepétől vasárnap esténként Balázs és Jani a tőlük már megszokott stílusban vitatják meg a hét legfontosabb közéleti és bulváreseményeit, miközben kibeszélik a legfelkapottabb hírességeket, sőt a közönséget is aktívan bevonják a műsorba.

A kérdésre, hogy melyikőjük Vundersőn és melyikőjük Zuperszexi, Sebestyén Balázs nevetve csak azt válaszolta: „Ebből nem hiszem, hogy bármilyen vita lenne köztünk. Ugyanis mindkét tulajdonság csak rám illik.” Vadon Jani – miután alaposan megfontolta a kérdésre adott választ – úgy vélte: „Ebből nem hiszem, hogy bármilyen vita lenne köztünk. Ugyanis mindkét tulajdonság csak rám illik” – kontrázott rá műsorvezetőtársára.

Vundersőn és Zuperszexi október 13-tól vasárnap esténként 21 órakor élőben az RTL Klubon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top