Sztárok

Petíció Eszenyi Enikőért

Nemsokára kiderül, ki lesz a Vígszínház igazgatója.
A(z) “Szerinted ki lesz a Vígszínház igazgatója?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikőért a rajongók petíciót írtak, akik szerint Eszenyinek maradnia kell a Vígszínház élén. Azonban erről nem ők, hanem a Fővárosi Közgyűlés fog dönteni, ugyanis szeptember elején a szakmai testület a szavazás eredményeként egyenlő arányban javasolta Eszenyi Enikőt és Balázs Pétert az igazgatói székbe – írja a Bors. Sokan vannak, akik szerint Eszenyinek rosszabbak az esélyei ellenfelével szemben, mert a szakmai testület szavazásán három igenje mellé két nem szavazatot is kapott. Eszenyi Enikőnek hatalmas a rajongótábora, akik a közösségi oldalon létrehozták az „Újra Eszenyit” oldalt, aminek rövid idő alatt több ezer követője lett. A színésznő szűkszavúan így nyilatkozott: „Jólesik, hogy rokonszenveznek velem, és ily módon fejezik ki, hogy szeretik a mi Vígszínházunkat.”

Petíció Eszenyi Enikőért

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top