Sztárok

Ilyen luxusban élnek Vajnáék

A hatalmas luxusvilla berendezésének feladatát az ifjú feleség, Vajna Tímea vállalta magára.

Pezsgőfürdők, beltéri medencék, pánikszoba, szaunák, konditerem, fallabda- és teniszpálya is található Vajnáék albérletében, ahol a pár a közös életét elkezdte – írja a Blikk. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Andy Vajna egy ismert felnőttfilmestől bérli a luxusvillát, ami a Blikk információi szerint több mint egy éve felújítás alatt áll, így a Vajna házaspár még nem tudta teljesen belakni az új otthont. Egy neve elhallgatását kérő, a ház felújításában részt vevő munkás így nyilatkozott a villáról: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem rettegtem attól, véletlenül kárt teszek valamiben munkám során. Úgy kellett dolgoznunk, hogy tudtuk, hétköznapi halandó számára megfizethetetlen márvány és gránit van a lábunk alatt. Minden, amihez hozzáértünk, olyan drága volt, hogy szerintem egész életemben annak a részletét fizettem volna… A személyzetnek külön lakása is van, és gondolom, a biztonsági szolgálat is elfoglalta már a helyét… Ami meglepett, hogy a konyha a pompához képest elég egyszerű, flanctól mentes.” 

Andy Vajnáék esküvője és nászútja képekben:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top