Sztárok

Családi edzést tart Biatorbágyon Rubint Réka és Schobert Norbert

A fitnesz sztárpár a Szépség és Egészség Napok házigazdája a Premier Outletben, ahol október 12-én a közös edzés mellett tanácsokat is adnak az egészséges életmódhoz.

Családi edzést tart Biatorbágyon Rubint Réka és Schobert NorbertOktóber 12-én és 13-án, szombaton és vasárnap a biatorbágyi outletközpontba várnak mindenkit, aki szeretne megismerkedni a természetes szépségápolás és az egészséges életmód legújabb vívmányaival.

A szépségsarokban ásványi sminkre, körömápolásra, frissítő masszázsra és oxigénterápiás arckezelésre lehet beülni, de lesz biopiac és ökokézműves gyerekprogram is, sőt sorselemzésre is lehet jelentkezni.

A Szépség és Egészség Napok házigazdái Rubint Réka és Schobert Norbert, akik Réka keményebb Alakreform-edzése mellett egy mindenki által teljesíthető, közös mozgásra is várják a családokat, október 12-én 14.00 órától.

Családi edzést tart Biatorbágyon Rubint Réka és Schobert Norbert„A gyerekek biztosan megszeretik a mozgást, ha azt látják, hogy a szülők is örömmel tornáznak. Számunkra a közös edzés jelenti a valódi példamutatást, és most szeretnénk más családokat is erre ösztönözni” – mondta el a fitnesz- és életmód-tanácsadó Rubint Réka. A házaspár az edzés mellett az egészséges életmóddal kapcsolatos tapasztalatait, gondolatait is megosztja a közönséggel.

Családi edzést tart Biatorbágyon Rubint Réka és Schobert NorbertHa azt szeretnéd, hogy a család a legjobb formában várja a telet, ne mulaszd el a Szépség és Egészség Napokat, ahol az őszi–téli ruhákat is beszerezhetitek a belvárosi árakhoz képest 30–70 százalékos kedvezménnyel! Az outlet ráadásul ezen a hétvégén extra kedvezményeket is biztosít!

A fesztiválra a belépés ingyenes, a programokat az outlet fedett helyiségekben szervezi. A Premier Outlet megközelíthető Budapest felől az M1-es autópálya 16-os, budaparki leágazásánál. Bővebb információ hamarosan a honlapon és a Facebook-oldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top