Sztárok

Így csúfolták Janicsák Vecát

Nincs olyan felnőtt, akinek gyermekként ne lettek volna a szekálással kapcsolatos élményei: volt, aki elszenvedte a piszkálódást, volt, aki csinálta, és olyan is akadt, aki csak távolról szemlélődött. Így vannak ezzel a népszerű emberek is.
A(z) “Hasznosnak tartod ezt a kezdeményezést?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen! Végre valami hasznos megmozdulás!

Most a Nickelodeon csatorna és az UNICEF egy közös Kék Vonal kampányt indított. Az akciót népszerűsítő kisfilmekben hazai hírességek saját történteiket mesélik el, és igyekeznek rávenni a fiatalokat arra, hogy merjenek segítséget kérni, nyíljanak meg, és higgyék el, hogy nincsenek egyedül!

A kampány egyik arca Janicsák Veca, aki azt mondja, gyerekként megtapasztalta, hogy szavakkal is lehet bántani. „Kicsit elvarázsolt lélek voltam kiskoromban, tipikusan az a kislány, akit kiközösítenek. De az is jellemző volt, hogy a közeli barátaimat bántották, ilyenkor azonnal nyíltan kiálltam mellettük, így én is gyorsan a célkeresztbe kerültem. Most visszagondolva, nagyon jó lett volna, ha van hová fordulnom, ezért is tartom nagyon jó kezdeményezésnek a Nickelodeon kampányát az UNICEF-fel és a Kék Vonallal. Azt üzenem a bajba került fiataloknak, hogy legyenek erősek és ne féljenek ilyen helyzetekben segítséget kérni!” – mondja Veca.

Így csúfolták Janicsák Vecát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top