Sztárok

Szalonnával és kolbásszal fogy Horváth Éva

A műsorvezetőnő húst hússal eszik.

 

A(z) “Te szoktál diétázni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem igazán!

Horváth Éva zöldségek helyett inkább kolbászt, szalonnát és körömpörköltet eszik, ennek ellenére alakja kifogástalan – írja a Bors. „Igazi magyar lány vagyok ősembergyomorral. Szeretem a magyar ételeket és szívesen falatozom körömpörköltet, pacalt, kolbászt és szalonnát” – mesélte a műsorvezetőnő, aki szerint a férfiak vonzóbbnak tartják azokat a nőket, akik szeretnek enni. A műsorvezetőnő elmondta, hogy évek óta nem fogyaszt kenyeret, húst hússal eszik, ezért kedveli a paleodiétát. „Tulajdonképpen eddig is ennek a diétának megfelelően étkeztem, csak mostanáig ez nem volt tudatos. Most, hogy betartom a szabályait, több nyers húst fogyasztok, mindenféle olyan problémám – mint például a haspuffadás – eltűnt, és teljesen fittnek érzem magam” – mondta az egykori szépségkirálynő.

Szalonnával és kolbásszal fogy Horváth Éva

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top