Sztárok

Hawaiin nősült meg az egykori mentor

A nyilvánosság kizárásával, hat év együtt járás után vette el kedvesét az egykori mentor.

 

A(z) “Neked hiányzik az X-Faktorból Malek Miklós?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, nagyon!

Tavaly jegyezte el lengyel származású kedvesét Malek Miklós. Míg ő a tehetségkutatóban dolgozott, addig párja Los Angelesben élt, de kapcsolatuk kibírta a megpróbáltatásokat, így Hawaiin örök hűséget ígértek egymásnak – írja a Blikk. „Kicsivel több mint egy év jegyesség után Mauin megtörtént az esküvő. Ez a csodálatos sziget a világ legfiatalabb helyei közé tartozik, ahol még működő vulkán is van. Kasia álma volt, hogy ott legyen az esküvő, és nekem semmi kifogásom sem volt ellene, mert ez a sziget az egyik kedvenc helyem… Az esküvő az óceán partján zajlott a lemenő nap fényében. Amikor elmondtam a szüleimnek, hogy cipőre itt nem lesz szükség, azt hitték, viccelek” – mesélte Malek Miklós, aki azt is elmondta, hogy nagyon szűk körben tartották az esküvőt, csak néhány barát vett részt a nagy eseményen a szülőkön kívül.

Hawaiin nősült meg az egykori mentor

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top