Sztárok

Új célt tűzött ki maga elé Tóth Vera

Lelki közvetítő szeretne lenni az énekesnő.

 

A(z) “Te olvasod Vera blogját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Néhány hete felröppentek a hírek, hogy nincs jól lelkileg Tóth Vera, de a Bors információi szerint az énekesnőnek sikerült túllendülnie a depresszión. Új célt tűzött ki maga elé, szerelmi problémákkal küzdő fiatalokon szeretne segíteni. „Mindig is érdekeltek az emberi sorsok és kapcsolatok, kicsit úgy érzem, közvetítő eszköz vagyok, aki azért jött a világra, hogy könnyítsen az emberek lelkén. Ezt a feladatot elsősorban a zene segítségével igyekszem teljesíteni, másodsorban pedig a blogommal, amelyet saját tapasztalataimból, illetve a barátaimat ért szerelmi csalódások, örömök, problémák hatására írom… Minden esetben megpróbálok legjobb tudásom szerint tanácsot és erőt adni nekik, ezáltal magamnak is rengeteg energiát szerzek” – mesélte Vera, aki szerint a fiatalok legfőbb feladata, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek.

Új célt tűzött ki maga elé Tóth Vera

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top