Sztárok

Victoria Beckhamről film készül

Filmnek álcázott reklámkampány készül Victoria Beckham divatcégéről. Egy kicsit leegyszerűsítve és nem sok jóindulattal így is fogalmazhatunk. De a tény az, hogy a hírességből jövő ilyenkorra újra realitysztár lesz.

Sikeres volt a Spice Girls idején, jó anya és a divatvilágba is sikerült betörnie, de mintha egyetlen álma nem válna valóra Victoria Beckhamnek: mégpedig az, hogy filmsztár is legyen. Próbálkozott filmezéssel a Spice Girls idején, 2007-ben pedig a családját is hajlandó volt egy reality típusú műsorért áruba bocsátani. Most pedig film készül a divatkarrierjéről, és csak remélni lehet, hogy a produkció jobban hasonlít majd valami szappanoperához, mint a Vogue magazin szeptemberi fotózásához. „A Skype jövő decemberben bemutatja a vezető tervező és üzletasszony életét, mégpedig egy egyedülállóan újfajta megjelenítésben, emellett inspiráló lesz minden szakmabelinek” – nyilatkozta az internetóriás egy brit lapnak. A tervezett film azt mutatja be, milyen Victoria Beckham hétköznapja divattervezőként.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top