Sztárok

Ezért rohangált a repülőtéren Epres Panni

Több hírességgel együtt vágott neki a maratoni távnak a csinos modell, aki jótékony cél érdekében futott ki a kifutópályára.

Kifutópályára cserélte a kifutót Epres Panni - galéria Epres Panni több éves modellkarrierjének köszönhetően rutinosan mozog a kifutón, ezúttal azonban mégis furcsa látványt nyújtott társaival. Benedek Tibor büszke felesége ugyanis a repülőtér 1-es kifutópályáján vonult, vagyis inkább futott végig a hétvégén, hogy így támogassa a felsőoktatásban tanuló, hátrányos helyzetű hallgatók sportolási lehetőségét.
Panni és a többi híresség egy sportmárka futóklubjának a tagjaként vágott neki a távnak, amit váltóban futott le többek között Trokán Nórával. “Életre szóló élmény volt a kifutópálya aszfaltján futni, ráadásul a félmaratont egy szuper csapattal teljesíthettem. A versenyszellem hajtott bennünket előre, és olyan nagy volt közöttünk az összetartás, hogy kizárólag az utánam következő Trokán Nórára gondoltam a hat kilométer alatt. Nem akartam, hogy túl sokat kelljen rám várnia” – mesélte a verseny után Epres Panni, aki 28 perc alatt teljesítette a 6 kilométeres távot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top