Sztárok

Elítéli a prostitúciót a Jóban Rosszban sztárja

A színésznő nem érti, hogy lehet egy lány szexmunkás.

Szabó Zsófi sorozatbeli partnerét, Száraz Dénest Escort-lányok veszik körül. A színésznő által alakított karakter, Betty ezt rendkívül rossz néven veszi, és teljesen kiborul a lányok közelségétől. Szabó Zsófi arról mesélt a Borsnak, hogy ő egy ilyen helyzetben másként viselkedne: “Betty velem ellentétben sokkal inkább féltékeny típus, és szabályosan nekiesik Balázsnak, amikor egy apró gyanús jelet tapasztal… Én sosem voltam balhézós, hisztis. Ha egy kapcsolatban nincs meg a bizalom a másik iránt, akkor igazából nincs is miről beszélni. A bizalom hiánya a kapcsolat végét jelenti.” Szabó Zsófi azt is elmondta, nem érti meg, hogy válhat egy lányból szexmunkás, de azokat a férfiakat is elítéli, akik fizetnek a szexért, szerinte ez férfiatlan viselkedés.

Szabó Zsófiról és párjáról készült képgalériát itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top