Sztárok

Ismert modell költözik az Éjjel-Nappal Budapest albérletébe

Egykori valóság-show szereplő költözik a budai albérletbe.

Ismerős arc költözik az Éjjel-Nappal Budapest albérletébeÚgy tudjuk, hogy  A Címlaplány című műsorból megismert Koholák Szandrával bővül hamarosan az Éjjel-Nappal Budapest albérlete. Már most borítékolható, hogy az egzotikus szépségű modell fenekestül felforgatja a régi-új lakók életét. Információink szerint Szandra a szókincséről kevésbé, ámde hisztijeiről annál ismertebb Ritát váltja a lakásban, miután a többiek úgy döntöttek, megválnak a balhés lánytól, aki így gazdag pasijához költözhet. Megkeresésünkre az anyai ágon mongol-kínai lány nem kívánta elárulni, mikor foglalja el szobáját a Margit körúti albérletben, úgyhogy addig is körömrágva izgulhatunk,hogy fogadják majd lakótársai a nyuszis magazin címlapján is levetkőző Szandrát.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top