Sztárok

Kim Kardashian és a jó ízlés még mindig nem ismerik egymást – galéria

Köldökig kivágott estélyiben jelent meg a divat fővárosában Kim Kardashian a Mademoiselle C című mozifilm premierjén.

Szoptatós anya lévén nem biztos, hogy nem illett volna egy kevésbé meghökkentő ruhát választania Kim Kardashiannak a Mademoiselle C című mozifilm párizsi premierjére, ahova ezúttal vőlegénye, Kanye West nélkül érkezett. Pedig már azt hittük, hogy az ifjú anyuka ízlése fejlődésnek indult, hisz megérkezve a divat fővárosába még magához képest is szembetűnően csinos volt bézs szettjében. Ám ahogy leszállt az est, a Kardashian-féle ízlésficam ismét hódító útjára indult. A világ leghíresebb celebjével nem az a baj, hogy nem egy kifutón lépkedő XS-es méretű modell alkat, hanem hogy kifejezetten előnyös, nőies, teltkarcsú alakját folyton, számára előnytelen ruhákba préseli. Pedig Kim, aki évekkel ezelőtt stylistként dolgozott, még Cindy Crawfordot is öltöztette egy-egy tévéműsorban.

Megnézem
Összes kép (1)


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top