Sztárok

Mosolygós forgatás Szulák Andiékkal

Az Activia joghurtmárka "Belülről fakadó mosolyok" kampányához a Danone négy igazán pozitív beállítottságú hírességet kért fel, nem csoda hát, hogy ennyire kivételesen jó hangulatban telt a forgatás!

Táncra perdültek Szulák Andiék a kamerák előttMind a négy híresség nagyon komolyan veszi az egészséges táplálkozást és életmódot.

Szulák Andrea előadóművész azért vállalta el ismét, hogy az Activia arca legyen, mert ez olyan termék, amivel továbbra is azonosulni tud, aminek az üzenetét, bárhol, bármikor tudja vállalni.

Katus Attila az egészséges életmód hiteles nagykövete, hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok , akit nem kell bemutatni sem az aerobic-rajongóknak, sem az egészségtudatosan élőknek. „A tejtermékek nagyon fontosak, jól tudjuk, hogy megannyi pozitív hatást gyakorolnak a testünkre” – indokolta Attila a felkérés elfogadását.

Táncra perdültek Szulák Andiék a kamerák előttGianni Annoni a gasztronómia megszállottja, étteremtulajdonos, televíziós főző- és egyéb műsorok népszerű házigazdája. A temperamentumos olaszból sugárzik az életszeretet, a jó borok és jó ételek melletti folyamatos elkötelezettség, az igényes és egészséges gasztronómia iránti vágy. A felkérést azért fogadta el, mert egyrészt ő maga is fogyasztja az Activia joghurtot, másrészt nagyon fontosnak tartja, hogy ha elvállal valamit, az igazi legyen és őszinte, minőséget képviseljen.

Takács Nóra a modellkarriert befejezve, most már látható a televízióban, olvashatjuk online női magazinokban megjelenő cikkeit, 2012-ben pedig saját könyvvel rukkolt elő. „Szerintem a Danone egy olyan nemzetközi márka, ami értéket és olyan színvonalat képvisel, amihez én is szívesen csatlakozom. Őszintén nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen kampányhoz adhatom a nevem és az arcom.”


Itt megnézheted
, hogy perdültek táncra a hírességek!

Nemcsak a reklámfilmben találkozhatunk ezután a négy sztárral, hanem az Activia új Facebook játékában is, ahol hetente új nyereményjátékok lesznek. A szerencsések a négy híresség egy-egy meglepetés ajándékát kapják nyereményül. Például Szulák Andrea előadására belépőket, Gianni éttermébe vacsorameghívást. Érdemes tehát minden héten ellátogatni az Activia oldalára, ha nem másért, de egy őszinte mosolyért mindenképpen. Mert a mosoly akkor igazi, ha belülről fakad.

Az Activia Bifidus Actiregularist® tartalmaz és kalciumot. A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. Az Activia a mindennapi változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód
Az Activia Bifidus Actiregularist® tartalmaz és kalciumot.
A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
Az Activia a mindennapi változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top