Sztárok

Kéthetes, de már forgat Szorcsik H. Viktória kislánya

Épp hogy csak megszületett Szorcsik H. Viktória kislánya, Zara, máris szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban.
A(z) “Te jó ötletnek tartod egy újszülött csecsemő szerepeltetését?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Soha nem tenném ki ilyennek!

Szeptember 20-án hozta világra második gyermekét Szorcsik H. Viktória, aki öt évig alakította a kórházsorozat dacos modelljét, Beát. A 21 éves anyuka, akárcsak hamarosan Liptai Claudia, ismét visszatért Csillagkútra, ám ezúttal a háttérbe húzódva figyeli az eseményeket, a stafétabotot ugyanis mindössze kéthetes kislánya vette át tőle. “Terhességem utolsó napján felhivtak a Jóban Rosszbanból, hogy kéne egy pici baba szereplőnek. És ránk gondoltak. Természetesen igent mondtam, hiszen 5 évig szereplője voltam,, és szerettek, felneveltek. Miért mondanék egy ilyen klassz csapatnak nemet? Szóval lassan eljön az idő, és Zarácska kamera elé áll helyettem. De furcsa lesz látni! Szurkoljatok, hogy ne sírdogáljon!” – tette közzé a hírt közösségi oldalán a kétgyermekes Viki, aki újszülött kislányával már túl is van az első forgatási napon, ami a hírek szerint sikeresen lezajlott. Nem kérdés, hogy egy ilyen kis csöppség mindenkinek a szívébe azonnal belopja magát, azt azonban döntsétek el ti, hogy vajon jó ötlet-e egy ennyire pici babát kamerák elé állítani.

Alig született meg, máris forgat Szorcsik H. Viktória kislánya

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top