Sztárok

VV Éva eltűnt

Egy hónapja megszüntette a VV Éva hivatalos oldal néven futó közösségi oldalát és már az újságok címlapján sem olvashatunk botrányairól nap mint nap. Íme az újabb csavar: VV Éva jelentkezik a Színház-és Filmművészeti Egyetemre.
fotó: Antal Péter
fotó: Antal Péter

Korábban naponta osztotta meg követőivel élete minden egyes részletét Baukó ‘VV’ Éva, aki most nemcsak a legnagyobb közösségi oldalról, hanem a bulvárlapok címlapjáról is eltűnt. „Valóban hibernáltam a VV Éva hivatalos rajongói oldalt, mert nem akartam, hogy tovább kutassanak a magánéletemben. Bármit feltöltöttem vagy kiírtam, azonnal megjelentették. Elegem lett a felhajtásból. Sokan dicsérnek, hogy teljesen kisimultam és megfiatalodtam” – kezdte lelkesen az elvonót is megjárt Éva, aki már hetvenöt napja nem ivott alkoholt.
„Nem tartom számon, csak pont tegnap volt a kezemben a zárójelentésem. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, egy gyönyörű albérletben lakom egy színész barátommal”
– tette hozzá az egykori villalakó, aki új életének új célt is talált. A Színház-és Filmművészeti Egyetem riporter szakára szeretne jelentkezni, emellett intenzív angol- és franciatanulásba is kezdett. Magánéletét szeretné megőrizni magának, annyit azért elárult, talált maga mellé egy olyan társat, aki boldoggá teszi.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top