Sztárok

Háromszor csalta meg nejét a Dr. Csont ügynöke

A Dr. Csont főszereplője büszkén mesélt arról egy interjúban, hogy hűtlensége és az azt követő békülés csak megerősítette a házasságát. Igaz, az elmúlt években kicsit megváltozott viszonya a feleségével, erről viszont már nem szívesen mesél.

SMS-ek buktatták le őket

 

Háromszor csalta meg nejét a Dr. Csont ügynökeA legtöbb nő elolvad attól, hogy az RTL klubon futó sorozat főszereplője beszél a feleségéről. Rajongói szerint éppen ez a legvonzóbb David Boreanazban: érzékeny és egyben férfias is, ráadásul odáig van a feleségéért tizenkét év házasság után is. Mondjuk, pár évvel ezelőtt ezt senki nem mondta volna… A Dr. Csont sorozat Seeley Booth ügynöke ugyanis néhány éve még nem volt a hűség mintaszobra. Igazi nőcsábász volt, ahogy ezt ő maga is elismerte két évvel ezelőtt egy interjúban. Az akkori botrányt mondjuk nehéz is lett volna titokban tartania. A színész egy Rachel Uchitel nevű nővel kezdett viszonyt, akinek az ágyában jó néhány sztár megfordult már. (A legismertebb Tiger Woods volt közülük.) Bár eleinte a színész tagadta a viszonyt, a szeretője jó néhány írásos üzenetet tudott mutatni, ezzel bizonyította a kapcsolatukat.

A harcos, szerető férj? Boreanaz és az ő teljes képzavara

Háromszor csalta meg nejét a Dr. Csont ügynökeVégül Boreanaz elismerte hűtlenségét, felesége, Jamie pedig megbocsátott neki, pedig az asszony éppen a második gyerekükkel volt várandós, amikor a botrány kitört. “Egy olyan szent területen, mint a házasság, néha ismeretlen okokból előbújik belőlünk valami rombolni vágyás. Amolyan démonok, amelyek legyőznek. Feladjam? Nem, én egy harcos vagyok. Egy szerető, odaadó férj. Ez vagyok valójában” – mondta akkor a színész.
Boreanaz neje elismerte, hogy dühös volt, amikor a férje bevallotta a viszonyát, de úgy határozott, hogy érdemes még egy esélyt adni a házasságuknak. Még az sem ingatta meg, amikor nem sokkal később egy másik szeretőről is cikkeztek a lapok, majd Kristina Hagan színésznő szexuális zaklatással vádolta meg Boreanazt. A feltörekvő színésznőcske sms-ekkel próbálta meg bizonyítani igazát. Hagan végül peren kívül megegyezett Boreanazzal, bár ennek részleteiről egyik fél sem kívánt nyilatkozni.

A jelek szerint megérte egyben tartani a családot, hiszen a színész és neje ma is együtt van. Sőt! Az elmúlt években Boreanaz valósággal lestea felesége kívánságait, és ma már sokkal inkább az asszony az, aki a nadrágot viseli otthon. A színész legutóbb például arról beszélt a People magazinnak, hogyan támogatja a felesége cégét, és hogyan segít neki a körömlakkok tervezésében.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top