Sztárok

Ezért költöznek el Magyarországról Andy Vajnáék

Nem érzi jól magát Magyarországon Andy Vajna felesége.

A SuperTV2 című műsorában Vajna Tímea elárulta, hogy nem szeret Magyarországon élni – írja a Blikk. “Mostanában kint szeretek lenni, mert itt, Magyarországon állandóan csak a bántás megy, úgyhogy nem nagyon szeretek itthon lenni. Ha Andynek lejár ez a munkaszerződése, szeretnénk kimenni külföldre, Amerikába. Nem lennék egyedül, mert most már ott kint is sok barátom van” – mesélte Timi, akinek elege van a támadásokból. “Szerintem elég nyilvánvaló, hogy  milyen bántásokra gondolok. A legtöbben úgy alkotnak véleményt rólam és a kapcsolatunkról, hogy egyáltalán nem ismernek… csak az a fontos, hogy Andyvel nagyon boldogok vagyunk” – folytatta. Így már érthető, hogy a pár miért nem vásárolt Magyarországon saját otthont, miért élnek bérelt lakásban. “Az, hogy mikor költözünk ki Amerikába, még a jövő zenéje, hiszen amíg Andy kormánybiztos, addig itthon maradunk” – mondta Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy férjével partiról partira vándorolnak és jól érzik magukat.

Vajnáék esküvője és nászútja képekben:

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top