Sztárok

Megható tetoválást csináltatott Majka – fotó

Nem akármilyen tetoválást csináltatott magának Dundika és Majka, akik innentől kezdve egy életen át testükön hordják kisfiúkat.

Élete első tetoválásaként kisfia, Marián nevét varratta fel az alkarjára Dundika. Vőlegénye, Majka hivatalos Facebook oldalán osztotta meg az elkészült alkotás fotóját. Azonban nemcsak az egykori playmate, de a rapper is tű alá feküdt. Ő egy igazán művészi, megható bőrfestménnyel tiszteleg családja előtt. “Ez a negyede. Ennyit bírtam ma. Jövő heten folyt köv!” – írta a fotó alá a zenész. A pár, akiknél az elejegyzés már megvolt ugyan, de az esküvő még várat magára, tervezik, hogy kistestvérrel ajándékozzák meg első szülött fiúkat, akinek egészen biztosan lesz még helye szülei testén.

Kisfiukat varratták magukra Majkáék - fotó

Fotó: Facebook

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top