Sztárok

Ezért nem megy Las Vegasba az Attraction

A Britain's Got Talent megnyerése utá Simon Cowellnek köszönhetően az ­Att­rac­tion csapata egy 400 milliós Las Vegas-i szerződéssel lett gazdagabb. Azonban a Bors szerint a csapat ebben az évben már nem megy ki az Egyesült Államokba.

Az árnyszínháznak ugyanis nincs elég táncosa a vegasi előadásokhoz. “Nyár elején már tartottunk egy válogatást. Akkor a több száz jelentkezőből tizenhatan feleltek meg a követelményeknek, de végül csak heten maradtak velünk” – mondta a Borsnak Sándor András, az ­Att­rac­tion sajtószóvivője. A castingra azért van szükség, hogy a csapatnak több tagja legyen, és lényegesen több felkérésnek tudjanak eleget tenni. A Bors úgy tudja, hogy az Attraction rábólintott az amerikai turnéra, de nincs elég ember, nincs elég erő.

“Nem egyszerű a táncosok dolga. Számos zártkörű fellépésnek kell eleget tenni Európa-szerte. Nem egyenprodukciót adnak elő, hanem egyedi műsort minden egyes helyszínen, ami külön koreográfiát igényel… Természetesen Angliába hívták eddig legtöbbször a társulatot, de Dubaj, Kazahsztán, Hollandia és Olaszország is kíváncsi volt a különleges produkciónkra” – újságolta a sajtós, majd hozzátette, hogy az Attraction jelenleg nagyon készül a II. Erzsébet királynő előtti előadására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top