Sztárok

Hisztizik a forgatáson az RTL sikersorozatának szereplője

Néhány hónap alatt már másodszorra fordult elő, hogy a Castle sorozat főszereplője nem jelent meg a forgatáson. Ez akár a folytatást is veszélyeztetheti.

Nem lep meg egyetlen stúdiót sem, ha egy sorozatsztár extra követelésekkel áll elő, amikor már úgy érzi, megteheti. A Castle főszereplője pedig most már azt gondolja: ő éppen elég híres és ismert, hogy az egész forgatás az ő igényei szerint alakuljon. Az csak a gond, hogy ezzel a gyártó nem ért egyet, és Richard Castle-t alakító Nathan Fillion többszöri kérése ellenére sem volt hajlandó négynapos munkahétre átütemezni a forgatást. A színész ezért a nyár elején nem jelent meg a forgatásokon, és a minap ismét miatta állt a munka. Miközben a stáb többi tagja attól tartott, Fillion megint összerúgta a port a stúdió vezetőivel, a színész barátai igyekeztek eloszlatni a pletykákat. Állításuk szerint Fillion azért nem ment dolgozni, mert krónikus hátfájás kínozza, és a környezetében mindenki tud a rendszeres kezeléseiről. Amennyiben Fillion pluszköltségeket jelent, akkor a bevett hollywoodi módszer szerint vagy kiírják a sorozatból, és más szereplő kerül a helyére, vagy más színész játssza majd el Rick Castle szerepét. Legrosszabb esetben pedig vége szakadhat a sorozatnak.

Hisztizik a forgatáson az RTL sikersorozatának szereplője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top