Sztárok

Őszintén vallott kapcsolatukról Vajna Tímea

Először mesélt őszintén Andy Vajnához fűződő érzelmeiről Vajna Tímea, aki állítja, boldogok együtt, és csak ez számít.

Először beszélt kamerák előtt a sztárproducerhez fűződő kapcsolatáról Vajna Tímea. Az újdonsült házaspárt rengeteg támadás érte, ők azonban igyekeznek nem törődni a negatív kritikákkal.“Most, hogy már a felesége vagyok, Andy környezetének is meg kell felelnem, tisztelem, becsülöm, mellette vagyok jóban-rosszban. A szűk környezetnek és az embereknek is meg kell felelni, sokat bántanak, de már kicsit hozzá is szoktam, és megpróbálok nem foglalkozni ezekkel a támadásokkal. Mi ketten tudjuk, hogy jól vagyunk, és boldogok vagyunk együtt” – mesélte az Aktív riporterének a fiatal feleség, aki korábban már üzent is rosszakaróinak. Timi, aki egy tegnapi partin férje exébe is belebotlott, elárulta, pontosan azt kapja híres férjétől, amire szüksége van, ezért is működik jól a kapcsolatuk. “Szerencsés nő vagyok, az biztos, és minden nőnek ilyen kapcsolatot kívánok, ahol nem az van, hogy miért nem jöttél haza, miért ekkor jöttél haza, miért nem meleg a leves. Andy nem beszél velem csúnyán, nem bánt semmi miatt. Nekem egy ilyen rossz időszak után ez a nyugodtság és biztonság sokkal többet jelent, mint mondjuk egy fiatal férfival lenni egy hasonló kapcsolatban. Ő mindig mellettem áll, és a világgal is harcba szállna miattam” – tette hozzá a közgazdász végzettségű Tímea, aki reményei szerint hamarosan visszaköltözik Amerikába Vajnával együtt.

Megnézem
Összes kép (1)


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top