Sztárok

Így tanulja az apaszerepet Nánási Pál

Egyre több időt tölt Nánási Pál lányával, Micivel.

Ördög Nóra blogjában arról mesélt, hogy egyre több időre hagyja magára családját, aminek következtében férje, Nánási Pál vigyáz kislányukra, Micire. “Elkezdődött az igazi, mindent elsöprő szerelem apa és lánya között. Persze eddig is vibrált köztük a levegő, de az első pár hónap kedves ismerkedése semmi ahhoz képest, ami szárba szökött itt néhány nap alatt. Ehhez pedig az kellett, hogy én vonuljak ki a képből először csak egy pár órára, aztán a helyzet úgy hozta, hogy majd egy egész napra is” – írja Ördög Nóra a blogjába. A műsorvezető azt is elárulta rajongóinak, hogy férje, eddig is sokat segített, de pár dolgot csak ő csinált. “…bár akadt egy-két dolog, ami korábban az én “privilégiumom” volt: például az öltöztetés vagy a kakis pelenka utáni romeltakarítás. Ezekkel kapcsolatban még van mit csiszolni apa technikáján.”

Ördög Nóriról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top