Sztárok

Távoznia kell Bozsek Márknak?

Mi lesz Bozsek Márk karakterével a Barátok köztben most, hogy bekerült az X-Faktor döntőbe? A népszerű sorozat producerétől megkaptuk a választ.

A Barátok közt stábja támogatja Bozsek MárkotDanics Dóra és Krasznai Tünde mellett Bozsek Márkot juttatta tovább az X-Faktor döntőjébe Geszti Péter. Felmerül a kérdés, mi lesz így Fekete Szabolcs karakterével a Barátok köztben, belefér-e majd Bozsek idejébe, hogy mindenhol helyt álljon? A Szombat esti lázban is volt már három szereplőnk, az is sok próbával járt, de soha nem okozott problémát, hogy a színészek összeegyeztessék a feladataikat. Többen színházban is játszanak, Rékasi Karcsinak most volt a premierje, de ez sem okoz fennakadást” – kezdte Kalamár Tamás, a sorozat producere, aki szerint minden csak a megfelelő logisztikán múlik. “Nyilvánvalóan koordinálni kell a két műsort, de biztos vagyok benne, nem fog gondot okozni, hogy összehangoljuk a próbákat a forgatásokkal. Márk egy energikus fiatalember, tény, hogy az elkövetkezendő időszakban többet kell majd dolgoznia, de meg fogja oldani. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint az, hogy drukkoljunk neki” – tette hozzá a producer.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top