Sztárok

Új oldalát mutatta meg Fásy Ádám

Lebukott a mulatós zene királya.
A(z) “Te tudtad, hogy egy zenekarban dobol Fásy Ádám?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

A SuperTV2 Pimasz Úr ott alszik című műsorának szereplője ezúttal Fásy Ádám volt, akiről kiderült, hogy a mulatós zene mellett a rock and rollt is imádja, sőt Digital nevű zenekarával heti egyszer több órán keresztül próbálnak – írja a Blikk. “Engem beskatulyáztak ebbe a mulatós műfajba, de én mindenféle zenét szeretek. Régi vágású dobosnak tartom magam, egészen technikás vagyok. Egész életemben közel állt hozzám a muzsika, a bandában zenélés. Ha az épp aktuális munkám nem foglalt le a nap huszonnégy órájában, én mindig visszataláltam a hangszeremhez” – mesélte Fásy Ádám, akinek teljesen kiment a fejéből, hogy a műsor forgatási napján jönnek hozzá próbálni zenésztársai. “Gergő arra kelt, hogy pakolásznak az ablaka alatt. Lemondtam volna a zenekari próbát, ha eszembe jutott volna, de így a véletlen műve lett, hogy ő is láthatott engem dobolni” – mondta Fásy.

Új oldalát mutatta meg Fásy Ádám

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top