Sztárok

Plus-size modellként tért vissza az egykori RTL-es

Ducidivat-show kifutóján tűnt fel újra az egykori villalakó.

Korábban küzdött a felesleges kilók ellen, de mára már megbékélt alakjával, és csak jól szeretné érezni magát Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-szereplő egy teltkarcsúaknak rendezett divatshow-n vonult végig fürdőruhában a kifutón– írja a Bors. “Tizennyolc évesen Náray Tamás készített fel, hogyan kell a kifutón mozogni. Ezt a tudást igyekeztem egy nap alatt átadni itt a modelleknek, akiknek a kilencven százaléka még sosem szerepelt bemutatón” – mondta Anikó, akivel  a rendezvény szervezői is meg voltak elégedve. Az egykori villalakó azt is elárulta, hogy szerelmes, és párja elfogadja olyannak, amilyen. “Ha vékonyabb lennék, ha kövérebb, akkor is szeretne, hiszen elégedett vagyok magammal, és nekem ez számít” – mesélte.

Plus-size modellként tért vissza az egykori RTL-es

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top