Sztárok

Válságban Szabó Zsófi kapcsolata?

Egyedül, párja nélkül utazott külföldre.

Szabó Zsófi és a Jóban Rosszban producere nyáron vállalták nyilvánosan kapcsolatukat, ami egyre szorosabbá vált, sülve-főve együtt voltak – írja a Bors. A napokban Zsófi viszont arról számolt be közösségi oldalán, hogy Sarka Katával töltött el egy csajos, beszélgetős estét, és Zürichbe is egyedül utazott el a barátaival. “Senki sem ígérte, hogy az élet harmonikus, döccenő nélküli… Egyetlenegyet kell megjegyezni, ha harmonikusan akarsz élni. Ha jót hoz, akkor józanul viseld, hogy most örömöd van. Józanul és fegyelemmel. És ha baj van, azt is viseld józanul és fegyelemmel. Engem erre neveltek” – írta a színésznő a Zürichben készített képe mellé. “Mindig az első lépés a legnehezebb, mindenben. Megfogalmazni, vagy kimondani valamit. Bocsánatot kérni, vagy megbocsátani… Dönteni arról, hogy valaki a szerelmed vagy a barátod legyen” – folytatta. A Bors szerette volna megkérdezni a színésznőt, mostanában miért csak a barátaival tölti az időt, de sem ő, sem párja nem nyilatkozott.

Szabó Zsófiról és párjáról készült képgalériánkat, itt megnézheted: 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top