Sztárok

Hatalmasat balhézott Győzike és Bea

Odapirított férjének Bea asszony. Hiába telt el több év, hiába váltottak csatornát, Győzike és Bea asszony még mindig Viktorkáról beszél.

Gáspár Győző megfenyegette a feleségét - videóMerthogy Gáspáréknál továbbra is a harmadik gyerek a téma, csak már nem az RTL Klubon, hanem a TV2 Édes Élet című műsorában vitatkoznak miatta. Győző akarja, Bea kevésbé, ráadásul az orvosok szerint is kevés az esélye annak, hogy a párnak nemhogy fia, egyáltalán harmadik gyermeke szülessen. Győzi megtört, Bea viszont majdnem táncra perdült örömében, miután elhagyták a meddőségi klinikát, amivel igencsak felhúzta férjét. Győző ezért úgy döntött, ha felesége nem akar neki szülni, újra beleveti magát az éjszakába, és ott keres valakit, aki hajlandó kihordani egy fiúgyermeket. “Egyet tudnod kell, innentől kezdve az összes buli, ami van Budapesten, meg mindenhol, bulizni járok hétvégente, diszkóba megyek, összeszedem a brigádomat és buli, buli, buli” – fenyegetőzött Győzike, ám Bea azonnal visszavágott, és úgy helyretette férjét, hogy egy pillanatra el is akadt a szava. “Annyira ezt a bulit hajtod. Ha valaki annyira bulizni akar, meg élni akar, az ne akarjon már gyereket. Hát egyik szavaddal ütöd a másikat! Döntsd már el, mit akarsz! Majd biztos ezért akarok szülni neked gyereket, mert ennyire jó apa lennél megint” – osztotta ki Győzit temperamentumos asszonya, ő meg erre csak annyit tudott reagálni, hogy felesége összeteheti a két kezét, amiért ilyen ura van.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top