Sztárok

Félrelépett VV Kinga

Egyhetes ágynyugalomra kényszerült az egykori villalakó.

VV Kinga futni indult, de ahogy rohant lefele a lépcsőn, megsérült a bokaszalagja, így egy hétig ágynyugalomra ítélte az orvos – írja a Blikk. “Rájöttem, hogy nincs nálam kulcs. Visszafutottam a lakásba, fel az emeletre, de a lépcsőn rosszul léptem, és magam alá fordult a bokám. Fekvőgipszem van, egy hét múlva kiderül, mi a következő lépés” – mesélte Kinga, aki nem viseli jól, hogy nem mozoghat, ráadásul injekciót is kapnia kell a trombózisveszély miatt, pedig irtózik a tűtől.  “Valójában csak nevetek az egészen, én mindig ilyen peches vagyok. Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy állandóan futok, rohanok a lépcsőn, úgyhogy nem csoda, hogy ez történt. De remélem, hamar túl leszek rajta” – mondta.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top