Sztárok

Vágó István nem veszi komolyan Sebestyén Balázst

Élő rádióműsorban hívta meg Balázs Vágó Istvánt.

Sebestyén Balázs meghívta show-jába Vágó Istvánt, aki először nemet mondott. Balázs pár évvel ezelőtt komolyan megsértette Vágót, akivel most szeretné rendezni kapcsolatát – írja a Bors. Vágó István így reagált először a meghívásra: “Ha a felkérés komoly lenne, aligha a rádióban üzenne. A válaszom természetesen: nem. Balázzsal néhány éve elástuk ugyan a csatabárdot, de emlékszem, hányszor bosszantott fel, és nagyon élvezte. Nem akarom újra megadni neki ezt az örömet.” Balázs a válasz ellenére bízik abban, hogy Vágó végül elfogadja a felkérést. “Nagyon számítok rá, hogy elfogadja a meghívásunkat, ráadásul a műsor első vendége lehetne” – mondta. A lap megkérdezte a visszavonult kvízmestert, aki közölte: “Gondolkodom rajta, hogy elmenjek.”

Balázs nemrég élő adásban vezetett le szülést. Az erről készült képeket itt megnézheted: 

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top