Sztárok

Szépségkirálynővel jár Gájer Bálint

Két hónapja randevúziuk a szépségkirálynő és a Voice egykori döntőse.

Egy fotó buktatta le a TV2 tehetségkutatójának döntősét és a Miss International Hungary 2013 győztesét, Ötvös Brigit. A Blikk olvasója szerint Bálint és a szépség egy étteremben vacsorázták, ahová a férfi rózsával a kezében érkezett. “Csókolóztak, ölelkeztek… nagyon aranyosak voltak” – mondta a Blikknek a szemtanú. A lap megkereste Bálintot is, aki így reagált a hírre. “Nem szerettem volna erről idáig beszélni, de nem bujkálunk tovább... Brigit akkor ismertem meg, amikor július közepén készültünk a klipforgatásomra, és csinos lányokat kerestünk statisztáknak az Értem jött a nyár című dalomhoz. Ő is beküldte az önéletrajzát, s nekem már akkor megtetszett. A forgatás után elhívtam randevúra. Nagyon büszke vagyok rá, mert amellett, hogy modellkedik, gazdasági főiskolán tanul, és örülök, mivel nagy álma teljesült azzal, hogy szépségkirálynő lett” – mondta Gájer.
Az énekes barátnője a lapnak úgy nyilatkozott, hogy Bálint egy intelligens, tehetséges és gondoskodó férfi, aki hamar le tudja venni a lábáról a nőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top