Sztárok

Détár Enikő: “jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben”

Makrancos Kata szerepét játssza Détár Enikő a RaM Colosseum színpadán.

Détár Enikő énekel, táncol és mintha az egész fájdalmát szeretné kiénekelni magából Makrancos Kata bőrében, aki egy férfiak által irányított világban próbál önmaga maradni – írja a Blikk. “Minden színész személyes élményekből táplálkozik ilyenkor, így természetesen én is. Mi másból? Én egy fegyelmezett makrancos vagyok, akiben minden megvan, ami Katában. Hiszen amikor szerződsz valahova, amikor a titkársággal és a rendezővel egyeztetsz, azt várja ez a szakma, hogy olyan fegyelmezett legyél, mint egy mérlegképes könyvelő. A színpadon azonban szélsőségesnek kell lenni” – mondta. Szembetűnő, hogy a színésznő az elmúlt időszakban rengeteget fogyott. Erről így beszélt: “Egyszerűen csak foglalkozom a testemmel… Szálkásítok, használok méregtelenítőt, szedek vitaminokat, és amikor van időm, akkor zenével a fülemben végigcsinálok egy programot, így edzem a testem… Jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Higgyék el, tényleg jól vagyok”- mondta Détár Enikő, aki a napokban két főszerepet is lemondott a József Attila Színházban. “Életemben először adtam vissza szerepet, az én döntésem volt, de az okokat megtartanám titoknak” – nyilatkozta a Borsnak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top