Sztárok

A hír igaz, bedrogozták Mészáros Árpád Zsoltot

Bedrogozták és kirabolták Mészáros Árpád Zsoltot.

Váratlanul mondták le Mészáros Árpád Zsolt szombati fellépését. Kollégái helyettesítették, a hivatalos közlemény szerint súlyos torokgyulladást kapott. A Blikk információi szerint az Operettszínház művészét bedrogozták, és kirabolták. Az Operettszínház sajtóosztálya először a Nők Lapja Cafénak nyilatkozott a történtekről: “A Blikk információja, az a Blikk információja. Szurkolunk, hogy Árpi minél hamarabb felépüljön és visszatérjen közénk.” Mészáros Árpád Zsolt azóta megerősítette, hogy tudta nélkül kábítószert kevertek az italába. “Megmérgeztek! Ki, és miért engem? Miért? Azért, hogy meghaljak, és ne tudjam elvégezni azt a munkát, amivel örömöt, élményt szerzek másoknak?… Ez most nem az én hibám volt. Részese voltam a rossznak, mert bohém vagyok. Nagyot csalódtam az emberekben, a világban és a józan észben… Ami történt, nem gondoltam, hogy velem valaha is megtörténhet, de úgy tűnik, ilyen az élet, amit napjainkban élünk. Most már biztos túlélem, már csak azért is, hogy kiderítsem, meddig lehet az emberi brutalitást és kapzsiságot tűrni a társadalmunkban…” – mondta a művész.

A hír igaz, bedrogozták Mészáros Árpád Zsoltot

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top