Sztárok

Húsz kilót fogyott az ismert zenész

Tátrai Tibor decemberi koncertjéig szeretné magát formába hozni.
A(z) “Te jelenleg fogyókúrázol?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Eddig több mint húsz kilótól szabadult meg Tátrai Tibor, aki koncertjére bomba formába akarja hozni magát, további négy-öt kilótól szeretne megszabadulni – írja a Bors. “A nyári hőségben jó sok sört megittam, ami nem tett jót a gyomromnak. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem iszom egy jó ideig alkoholt. Aztán ha már lúd, legyen kövér, csak úgy elkezdtem fogyókúrázni is. Ez a legeslegegyszerűbb kúra, ami valaha volt a világon. A filozófiám: amit nem eszek meg, az nem hizlal. Lényegében koplalok” – mondta a zenész, aki 85 kilós versenysúlyát szeretné elérni. “Eddig több mint húsz kilót fogytam, de még négy-öt kiló lemehet… A feleségem persze rám szól, hogy egyek rendesen, és nehéz a konyhában terjengő illatoknak ellenállni” – mesélte a zenész, aki azt is elárulta, hogy decemberben nagyon pörgős koncertre számíthatnak a rajongók.

Húsz kilót fogyott az ismert zenész

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top