Sztárok

Pikáns fotózással lepte meg párját Berki Krisztián

Pucéran pózolt menyasszonyával Berki Krisztián.

Berki Krisztián párját, a terhessége kilencedik hónapjában  járó Pamelát egy erotikus fotózásra vitte le – írja a Bors. “Krisztián mondta, hogy nem a szokványos terhes-kismamás sorozatot szeretne, hanem egy picivel többet. Szeretett volna benne pikantériát, erotikát, meghittséget” – mesélte a lapnak Baksa Norbert, fotós. “Nem okoz gondot a meztelenkedés, sportoló voltam, a szertáros, a takarítónő is látott már így. Ebben a közegben természetes, megszoktam. Korábban nem készültek rólam aktképek. Sőt, amikor csajoztam, még csak véletlenül sem küldtem senkinek intim képeket. Én meg kéretlenül is kaptam őket” – mesélte Berki, aki azt is elárulta, hogy szívesen pózolna meztelenül a nyuszis magazin címlapján is.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top